Življenjska področja

Natisni
Share
Življenjska področja

Rojstna (astrološka) karta je razdeljena na 12 delov, na 12 življenjskih področij, ki jih imenujemo hiše. Za razliko od znamenj, ki opisujejo našo naravo, našo notranjost, predstavljajo hiše življenjska področja. Hiše so pokazatelj objektivnega dogajanja od rojstva do smrti.

Hiše opisujejo nas, naše finančno stanje, način razmišljanja, učenja, našo družino, hišo, otroke, ljubezen, talente, naše navade in delovno okloje, partnerja in zakon, naše strasti, strahove, kredite, modrost, ambicijo in ponos, želje in pa našo podzavest, spomin, osamljenost … Vsaka življenjska situacija je opisana v našem horoskopu.

3. hiša predstavlja npr. način razmišljanja. Kako se odločamo – intuitivno ali zadevo pred odločitvijo pretehtamo z vseh mogočih strani in preverimo?

Na določenih življenjskih področjih nam gre čudovito. Imamo krasne otroke, ljubečega partnerja, dober zakon.

V službi pa imamo težave s šefom. Pogledamo, kaj se dogaja s 6.hišo.

In ker je vse v naravi povezano in soodvisno, je pomembno, v katerem znamenju se nahaja vrh te hiše, kateri planeti so v njej in v kakšnih odnosih so z drugimi, kje se nahaja vladar  hiše, v kakšnih odnosih (aspektih) je z drugimi planeti.

Vsaka astrološka karta je zgodba zase. Posebna in unikatna.

  • Na katerih življenskih področjih se vam pojavljajo težave?
  • Katere odnose bi si želeli izboljšati?
  • V kaj dvomite in niste prepričan?
  • Bo vaša kariera stabilna in trajna ali se bo spreminjala?
  • Bom imel/la otroke?

Naročilo na astrološki posvet oddajte tako, da izpolnite kontaktni obrazec in ga odpošljite. V čimkrajšem času se bomo dogovorili za dan, uro in način astrološkega posveta (preko telefonskega pogovora, osebnega posveta ali skypa)