Astrologija

Natisni
Share

»Ko enkrat razumemo razmerje med človekom in celotnim vesoljem, zlahka ugotovimo, da tiči resnica v astrologiji. Astrologija je veda in ne le orodje za prerokovanje. Starodavni Tolteki so vedeli, da je vesolje živo bitje, ki ima svoj metabolizem. Astrologija je bila veda o metabolizmu vesolja.«

(Don Miguel Ruiz, Onstran strahu)

Tolteki so bili rod človeštva, ki je živel pred več tisoč leti in je bil del civilizacije, veliko naprednejše od sedanje. To so bili duhovno razsvetljeni ljudje, ki so imeli izredno razvito medsebojno komunikacijo. Živeli so v popolni harmoniji telesa, duše in duha, zato bolezni sploh niso poznali. Po njihovem izročilu je vse, kar obstaja, eno ŽIVO BITJE, ki se izraža tako, da ustvarja vse, kar lahko DOJAMEMO (tonal), in vse, česar NE MOREMO DOJETI (nahual).
 

Astrologija je ena izmed starodavnih ezoteričnih ved, ki torej proučuje in razlaga tudi tisto, kar je očem nevidno, česar sedanja znanost ne more dokazati, a vendar obstaja. To je energija v zvezdah in med njimi, energija v človeku, ki ga »poganja« in določa njegov obstoj. Ves sončni sistem, Zemlja, vsi planeti, asteroidi in lune imajo energijo, saj drugače niti ne bi mogli obstajati.

Tudi ljudje smo energija in naša čustva prav tako. A to del energije, ki jo težko dojamemo, pravi Don Miguael Ruiz v svoji knjigi. Čustev ne moremo znanstveno dokazati in izmeriti, a še kako vemo, da obstajajo. Ker jih čutimo!

Astrologija nam s proučevanjem energije in odnosov med planeti daje odgovor, zakaj se nam nekaj dogaja, zakaj tako čutimo in kako na podlagi teh čustev reagiramo; kako se ta energija prepleta skozi naše življenje, skozi odnose in določa našo pot. To nam daje možnost, da bolje razumemo sebe in tako spremenimo svoje vzorce zavedanja in delovanja, ki nam ne služijo, kot bi si želeli. Skozi odkrivanje tistega, kar nas določa, odkrivamo način, kako se ravno tega lahko osvobodimo.

Astrologija pa je pravzaprav veliko več, kot si predstavljamo, je velika modrost, ki na naših fakultetah žal ni uradno priznana. Zahteva pa veliko znanja, prakse in občutka za energijo – kot pravijo Tolteki: za Nahual. Ko bo znanost potrdila, da vsega, kar obstaja, ni mogoče izmeriti in dokazati, se bo na našem planetu marsikaj spremenilo.

Meni osebno je ravno Astrologija spremenila življenje, zavedanje in omogočila veliko rast. Bila je kaplja čez rob in z vsemi znanji in dosedanjimi izkušnjami sem prav z njeno pomočjo ozavestila svoje negativne vzorce obnašanja in jih spremenila. Dala mi je namreč odgovor na vprašanje ZAKAJ in pokazala pot.

 

Ko iščete odgovor na pomembno življenjsko vprašanje ali želite v življenju napredovati, se lahko naročite na sodobne pristope, ki omogočajo kvaliteno osebno rast in pot do samouresničitve:

- Razlaga astrološke karte (prepoznavanje vaših potencijalov in slabosti, nezavednega, karijere, odnosov, zdravja, financ...)

- Solarni povratek (vam razkrije energijsko strukturo od rojstnega dne do naslednjega rojstnega dne in daje možnost za usklajevanje s prihajajočimi potenciali)

- Astrohealing (povrnitev notranjega ravnovesja na čustvenem, mentalnem, fizičnem in duhovnem nivoju...)

- Izbira najboljšega trenutka (ko začenjate nov posel, se odločate za poroko, selitev...)

- Astrološka analiza partnertskega odnosa (razkriva ujemanja in razhajanja v vašem odnosu z določeno osebo)

- Odkrivanje svojih Duhovnih živalskih vodičev (spoznavanje vaših nezavednih potencialov, kakor tudi "senc", vaših pomembnih duhovnih vodičev poti, cilja, komunikacije in usklajevanje s temi posebnimi vibracijami ter energijo narave ..)

Naročilo oddajte tako, da izpolnite kontaktni obrazec in ga odpošljite. V čimkrajšem času se bomo dogovorili za dan, uro in način astrološkega posveta (preko telefonskega pogovora, osebnega posveta ali skypa)