Celostna vadba CHAKARS za harmonijo telesa, duše in duha

Natisni
Share

Vabljen/a v prijetno družbo s pozitivno energijo in visokimi vibracijami na celostno vadbo CHAKRAS, ki temelji na poznavanju ritmov in „dihanja“ narave. Ko enkrat spoznaš inteligenco narave in se z njo vibracijsko povežeš, živiš bolj kakovostno, lažje in z manj stresa.

 

Celostna vadba CHAKRAS ti omogoča, da na enostaven, a učinkovit način:

  • ozavestiš svoja omejujoča prepričanja
  • razumeš, kaj ti sporočajo tvoji občutki
  • se fizično in umsko pripraviš na izzive naslednjega dne
  • spremeniš negativne odzive v pozitivne
  • se osvobodiš nepotrebnih skrbi 
  • pogumno slediš sebi in svojemu srcu

 

Zasnova vadbe CHAKRAS

Baza Celostne vadbe Chakras  je Astrologija, zasnovala sem jo pa na podlagi lastnih izkušenj, ki temeljio na sistemu Energijske astrologije in Energijske psihologije (astro meridijanske tehnike AMT), katerih avtorja sta Dr. Lea Imširagić, astrologinja, mag. magnetobiologije, akupunkturistka, bachova terapevtka, energijska psihologinja, mednarodna predavateljica in avtorica več knjig ter Aleksander Imširagić, ki je hkrati soavtor Astro telurološkega koledarja, ki predstavlja  inteligenco časa in zdržuje astrologijo in telurologijo (znanost o energijskih vplivih zemljinega jedra na ljudi, živali in celotno naravo), ki je vključena v samo vadbo. Aleksander Imširagić je direktor astrološkega Inštituta Johannes Kepler, priznani astrolog, predsednik mednarodne astrološke organizacije ISAR, predavatelj ter avtor številnih knjig.

Vadbo CHAKRAS vodim Marjanca Vergan, sem astrologinja (z mednarodnim astrološkim certifikatom ISAR C.A.P.), astroterapevtka (z diplomo AstroHealinga) in Energijska astrologinja. Študij sem uspešno zaključila leta 2018, na Astrološkem inštitutu Johannes Kepler v Beogradu.


Nekaj malega o meni...

V zadnjih 4 letih, ki sem jih posvetila študiju in izkustvenemu delu študija Astrohealinga, Energijske astrologije in Energijske pishologije, sem šla čez vse faze vzpostavljanja ravnovesja po čakrah in jih osebno preizkusila v praksi. Z ozaveščanjem dejstva, da sem sama odgovorna za svoje počutje, razmišljanje, odločitve in končno tudi za svoje zdravje, sem v tem času spontano spremenila večino svojih nezdravih navad. Zamenjala sem nezdrav jedilnik s kakovostno in zdravo prehrano, v svoj urnik uvedla izvajanje energijskih vaj in tapkanje z astromeridijansko tehniko - AMT, ki sta sprostili večino fizičnih in čustvenih blokad, hkrati pa sta mi bili v pomoč pri prepoznavanju in spreminjanju  negativnih vzorcev delovanja. Vaje so prijetne in tako so postale del mojega vsakodnevnega življenja.

Spremembe pa se niso zgodile čez noč. Ko sem že skoraj obupala nad rezultati, so počasi začeli prihajati na plano. Ko imaš v rojstni karti močno poudarjenega Saturna je pač tako, da potrebuješ veliko potrpežljivosti, discipline in vztrajnosti. Za nagrado je sledilo prijetno presenečenje: na preventivnem obisku v referenčni ambulanti sem izvedela, da sem izboljšala vse pomembne telesne vrednosti in stanje izpred 2 let, od holesterola, hemoglobina, teže, sladkorja, vse se je počasi uravnovesilo in medicinska sestra mi je čestitala za moje dosežke. Predvsem pa sem postala notranje bolj umirjena in stabilna, moji čustveni odzivi in reakcije so zanemarljivi, največ mi pa pomeni, da sem končno postala zadovoljna sama s seboj.


Dela na sebi je še vedno veliko. A zdaj ga vidim kot proces, ki je del osebne rasti, samospoznavanja in učenja, ki vedno prinese kaj zanimivega. Na vadbi CHAKRAS bom z veseljem svoje izkušnje delila z vami.

Danes obstaja veliko tehnik in vadb, ki so kakovostne, a največji izziv vidim v tem, da večini ljudi primanjkuje motivacije in discipline za samo vadbo. Ko pa dobijo podporo, pomoč in vpodbudo, še posebej skozi vadbo v skupini, gre veliko lažje. V skupini je čutiti podporo v obliki pozitivne energije, dobrega počutja in visoke vibracije.


Vadba je primerna za vse generacije

Potrebna je le volja in odločitev, da si resnično želite spremembe na bolje in ste pripravljeni zanjo tudi nekaj narediti.
Na celostni vadbi CHAKRAS  boš dobil/a mojo podporo, znanje in motivacijo.


Kje in kdaj se celostna vadba CHAKRAS dogaja?

Vadba CHAKRAS bo potekala od začetka septembra do konca maja:

- v Divači
- v Sežani
- v Postojni

Pravočasne si rezerviraj svoj termin, saj je število mest omejeno. Pošlji svoje kontaktne podatke in prijavo na e- naslov: marjanca@astrosens.si.

URNIK celoletne skupniske vadbe in prav tako termin in kraj za brezplačne predstavitev vadbe, ki bo potekala v septembru, ti sporočim na kontakt, ki ga boš poslal/a.

Vrednost celostne vadbe Chakras:
1 x tedenski obisk: 40 eur/mesečno
2x tedenski obisk: 60 eur/mesečno

Če si dijak, študent ali upokojenec, imam zate ugodno 25% nižjo ceno.

Termin vadbe, ki se ga ne moreš redno udeležit, boš lahko nadomestil/a v drugem terminu ampak v istem mesecu. Vadba bo potekala od začetka septembra do konca maja.

Vadba traja 75 minut in vanjo je vključeno 10 minutno prijetno sproščanje.

 

toplo vabljen/a na brezplačne predstavite v septembru in redne vadbe od oktobra dalje.


Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.

astrologinja & astroterapevtka