Energijski sprej Mind Power za večjo koncentracijo, bistre misli in jasnost v izražanju.

Natisni
Share

Za pregovor, da je strup je v mali flaški, ste verjetno že vsi slišali. Jaz bom rekla malo drugače: Za sprej  Power Mind verjetno niste še slišali, a je prav tako v mali flaški in ni strup, saj je izdelan iz poplnoma naravnih sestavin in ima izjemne lastnosti. Vsebuje določeno vibracijo in energijo.

Njegova posebnost se skriva v sestavi, hkrati  pa zelo lepo diši. Cvetnim esencam so dodana kvalitetna eterična olja francoske destilarne doTerra, ki s svojo aromo dodatno vplivajo na izražanje pozitivnih lastnosti, ki jih sprej podpira.

Power Mind sprej je vibracijsko usklajen z  našim razumskim načinom delovanja. Npr. ko potrebujemo dobro koncentracijo, ko želimo da so naše misli bolj bistre in potrebujemo več odločnosti. Ko želimo harmoničen tok pogovora in jasnost v izražanju.

In kje se skriva skrivnost njegove vibracije in energije?

Osnovna sestavina spreja so skrbno izbrane cvetne esence z dodatkom določenih eteričnih olj.

http://www.essenzenladen.de/index.php/essenzen/fes-kalifornische-essenze...

 

Vsebina 50 ml stekleničke:

Esence

1.Kalifornijska cvetna esenca Cosmos nam pomaga pri jezikovnem izražanju. Spodbuja boljšo komunikacijo in lažje izražanje naših čustev. Zelo  je učinkovita, ko imamo občutek množice misli v glavi in neorganiziran, konfuzen tok misli.

2.Mineralna Esenca Akvamarin, je esenca kristala, ki uravnoveša 5. grleno čakro. Esenca zmanjšuje stres in umirja razum. Harmonizira nesoglasja in nasprotja. Prečiščuje čustva, besede in misli, povečuje koncentracijo in umirja um.

3. Esenca iz Aljaske –Glacier River je posebna esenca, ki jo v AstroHealingu prav tako koristimo za odpiranje in harmonizacijo 5. grlene čakre. Narejena je iz osončene vode izpod ledenika Gulkan na severu Aljaske. Voda iz ledenika nosi na površje vse kar se nahaja globoko pod ledom in tako nam ta esenca s svojo vibracijo in energijo omogoča osvoboditev iz določenih obrazcev razmišljanja in delovanja. Z Astrološko simboliko je to esenca, ki je predstavljena s 3. hišo v horoskopu. In narava 3. hiše je ravno tista, ki nam omogoča, da smo dovolj fleksibilni, da lahko spremenimo stvari in osvobodimo tok misli.

4. Planetarna esenca Merkurja, je primarna energija komunikacije, govora, razmišljanja. S svojo naravno vibracijo harmonizira umski –mentalni nivo našega bitja, 5 čakre.

 

Eterična olja

1.Eterično olje Limone, deluje poživljajoče in stimulativno vpliva na naš psihološki nivo. Aromateapevtski učinek Limone omogoča lažje odločitve, očiščuje misli in prinaša jasnost.

2.Rožmarin pravijo, je za spomin. Vibracija tega eteričnega olja dodatno ojača miselne procese, pomaga pri opravljanju izpitov, poživlja in nam vrača moč. Povezujemo ga s 3. očesom (6. čakra- intuicija).

3.Limonska trava, nas osveži in obkroži s svojo energijo. Eterično olje limonske trave pomaga pri koncentraciji in razmišljanju. Njegovo energijo uporabljamo med učenjem in meditacijo. Deluje tudi kot antidepresiv.

4.Sivka velja za eterično olje, ki je blažilno in deluje sproščujoče.

5.Eterično olje Jelke sprošča naš duh in prinaša razumevanje.

 

Naj vam ta nežna energija in vibracija narave, prinese harmonijo  5. čakre.

 

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.

astrologinja in astroterapevtka