Metka, Il. Bistrica

Natisni
Share

Sem to, kar sem. Moj sedanjik je močno pogojen z vso mojo preteklostjo, rastjo, izkušnjami, željami, odločitvami, pa tudi padci....Tukaj sem, počnem kar imam rada, okrog mene so ljudje, ki jih ne bi zamenjala z nikomer na tem svetu. Sem srečna in moja duša je kar nekako mirna.Pot me vodi tja, kamor si želim in kjer mislim, da je prav. Trenutki, ki seštevajo moj omejeni čas bivanja na zemlji mi nudijo občutek neskončnosti potovanja misli in idej. Nekatere nekako gredo skozi filter uma in ker je velikodušen, spusti marsikatero skozi. Ker mi tiste, ki so ostale zunaj dihajo za ovratnik in jih ne morem vzeti za svoje, sem se odločila za pogumen korak, da grem po astrološki nasvet. 
Dovolila sem si sprejeti vse, kar mi zvezde kažejo. In dejstvo je, da so pokazale vse tisto, kar vem in kar slutim. A izza koprene nevidnega sem dobila vpogled v prihodnost, kaj resnično lahko še storim in katere poti so na stežaj odprte. Pa si morda zaradi nekaterih zapletenih planetarnih in luninih interakcij, ki mi omejujejo in pogojujejo ta dobre, nisem upala ali hotela na pot, ki bi bila  res z zvezdami posuta.
Moja astrologinja Marjanca je iz moje astrološke karte izluščila bistvene odgovore na konkretno zastavljena vprašanja in bistvene smernice za zadeve, ki so realna opcija mojega življenja. Zdi se mi, kot da lahko poišče najmanjši snop svetlobe, ki lahko zdrsi med *nastrojenimi planeti* in osvetli situacijo, katera bi lahko bila idealna, pa me že leta spremlja le kot senca nerealizirane možnosti. Osvetlila je pot, na kateri si lahko spremenim tok življenja,  ki me bo po zakonu  vztrajnosti pripeljal tja, kamor želim. Na meni je, da zaviham rokave, zavržem stare vzorce - kaj ni zame in grem po osvetljeni poti naprej.
Hvala za pogled z druge strani.