Neptun - Energijski sprej za zaščito aure

Natisni
Share

Neptunov sprej je nepogrešljiv pri energetski zaščiti naše Aure. Sprej je primeren za uporabo, ko naša občutljivost postane problem, namesto blagoslova in ko želimo, da škodljiva energija iz okolja ne vpliva na nas. Sprej ojača in hkrati ščiti polje naše Aure. Ko smo preobčutljivi in potrebujemo več zaščite in varnosti.

Primeren je za vse, ki veliko delajo z ljudmi (terapevti, svetovalci, učitelji, vzgojiteljice..). Sprej je potrebno uporabiti vsaj pol ure pred stikom z drugimi ljudmi in takoj po njem. Lahko ga imamo vedno pri roki. Sprej omogoča, da ostanemo v stiku z drugimi,  smo odprti in jih čutimo, a hkrati energetsko varuje območje naše Aure.

Osnova spreja je čista izvirska voda, ki ma sposobnost prenosa informacij.

Na zaščitni ovoj naše aure vplivajo izbrane kombinacije cvetnih esenc. To so Bachove esence, esence mineralov in dragih kamnov, afriške ter avstralske esence in esence iz neokrnjene narave Aljaske.

Vonj ima prav tako svoj zapis in vibracijo, ki vpliva tudi na naše nefizično telo. V spreju so uporabljena ekološka eterična olja (Doterra), ki prijetno dišijo in imajo ugoden vpliv na zaščito našega eteričnega polja.

 

Več o tem je zapisano na: http://www.astrosens.si/astrohealing

 

50 ml steklenička

naročanje na mail: marjanca@astrosens.si

Plačilo po predračunu. 50 ml steklenička = 15 eur + 3 eur poštnina

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.

astrologinja & astroterapevtka

 

»Sledite svojemu srcu s pogumom in ljubeznijo«.