O meni

Natisni
Share
SREČA je, ko najdemo sebe in zaživimo v polnosti to kar smo v resnici: ljubezen in svetloba.

Sama sem človek, ki ga od vedno zanima tisto, kar je očem nevidno. Raziskovala sem vse, kar v moji podzavesti določa moje misli, navade, dejanja … Zakaj se ravno meni to dogaja? Kaj delam narobe? Kako lahko to spremenim? … so bila vprašanja, na katera sem dolgo iskala odgovore. Našla sem jih, ko sem že skoraj obupala – tam, kjer starodavni Tolteki pravijo, da tiči resnica: v Astrologiji.

»Ko enkrat razumemo razmerje med človekom in celotnim vesoljem, zlahka ugotovimo, da tiči resnica v astrologiji. Astrologija je veda in ne le orodje za prerokovanje. Starodavni Tolteki so vedeli, da je vesolje živo bitje, ki ima svoj metabolizem. Astrologija je bila veda o metabolizmu vesolja.«

(Don Miguel Ruiz, Onstran strahu)

 

Veliko »naključnih« dogodkov je bilo potrebnih, da sem tu kjer sem, da sem, kar sem. Občutek nenehnega notranjega nezadovoljstva je bil ključni moment, ki me je končno potisnil v kot. Privedel me je do spoznavanja svojih nezavednih globin in dvomov, ki so se v meni porajali, negativnih prepričanj, ki sem jih imela o sebi in svetu, nezaupanja vase in v svoje odločitve… In tako sem pred leti začela instinktivno slediti svojim potrebam po globljemu raziskovanju samega Zdaj vem, da je bilo čisto vse kar se je dogajalo v mojem življenju potrebno, da pridem na pot, ki mi je namenjena. Na pot samospoznavanja, prebujanja, zavedanja lastnih napak in potencialov, na pot samozavedanja in kreativnega ustvarjanja sebe.

Ljudje smo celota, smo fizično, čustveno, mentalno in duhovno bitje. Vse kar se dogaja V NAS, vpliva na dogodke in okoliščine, ki so ZUNAJ NAS in obratno. Ko uravnotežimo svojo notranjo energijo, ko jo povežemo v harmonično celoto, se to pokaže tudi v naši okolici, v prijetnih odnosih, zdravju, dobrem počutju, v lahkotnem uresničevanju svojih ciljev …

Po zanimivem spletu okoliščin sem v letu 2013 začela obiskovati astrološko šolo na Inšitutu za astrološka raziskovanja in izobraževanja Johannes Kepler v Beogradu. In ravno Astrologija je postala tista veda, ki je meni osebno spremenila življenje, zavedanje in omogočila trans-formativen osebni razvoj. Bila je kaplja čez rob in z vsemi znanji in dosedanjimi izkušnjami sem prav z njeno pomočjo ozavestila svoje negativne vzorce obnašanja in jih uspešno spremenila. S svojim nezmotljivim univerzalnim znanjem,  mi je astrologija dala odgovor na vprašanje ZAKAJ in pokazala novo pot.

 

A brez veliko dela na sebi ni šlo. Šele, ko sem svoje znanje pretopila v vsakodnevno prakso, se je sprožil proces osebne transformacije. Zdaj znam poslušat svoje srce, zaznavam »svoje prave« misli in občutke, postala sem ljubeča do sebe, predvsem pa imam po dolgoletnem študiju in izkušnjah »praktično orodje«, da lahko vse to znanje delim in širim skozi svojo astro terapevtsko prakso s tistimi, ki si želijo rasti in napredka.

Astrologija je v resnici veliko več, kot si predstavljamo. Je izjemna modrost in znanost, ki na naših fakultetah žal še ni uradno priznana. Zahteva pa veliko raziskovanja, poznavanja univerzalnih zakonov, astronomije in tisti senzibilen občutek za človeka in pretok njegove energije – kot pravijo Tolteki: za Nahual. Ko bo znanost potrdila, da vsega, kar obstaja, ni mogoče izmeriti in dokazati, se bo na našem planetu marsikaj spremenilo.

3. letno astrološko izobraževanje sem nadgradila z 2 letnim študijem  AstroHealinga – energijskega zdravljenja problematičnih aspektov v astrološki karti (izzivov, ki jih imamo). Največjo uporabno vrednost vidim ravno v novem programu AstroHealinga, ki je kombinacija astrologije, vibracijskih esenc in energije človeka. Je učinkovito orodje, s katerim dvignemo svojo vibracijo,  uravnovesimo delovanje energijskih centrov (čaker) in tako začnemo živeti v skladu s svojo pravo naravo.

Moja želja in namen je, da bi s pomočjo Astrologije, AstroHealinga in Energijske psihologije tudi vam pomagala do pomembnih odgovorov na vaša vprašanja; da bi vam lahko pomagala na poti vaše transformacije do notranjega občutka miru in SREČE. Kajti sreča je, ko najdeme SEBE in zaživimo v polnosti to, kar v resnici smo: ljubezen in svetloba.

 

Izobražujem se še vedno, ker je to nekaj, kar me od nekdaj izjemno veseli. Izbrala sem področje dela telesnimi Meridiani (energetskimi tokovi v telesu), ki dopolnjujejo Energijsko Astrologijo in AstroHealing. Nadaljujem pa s študijem Energijske psihologije, pod vodstvom mentorjev Aleksandra Imširagića in Dr. Lee Imširagić, ki sta priznana mednarodna astrologa, predavatelja i avtorja številnih strokovnih knjig.

 

Svoje znanje nadgrajujem z udeležbo na mednarodnih Astroloških konferencah v Beogradu, ki gostuje priznane astrologe iz Anglije, Amerike, Turčije, Portugalske, Kanade... Leta 2018 sem v Beogradu uspešno opravila mednarodno uveljavljen astrološki certifikat in postala članica ISAR : mednarodne organizacije za astrološka raziskovanja. Tako sem vedno v toku z novimi astrološkimi trendi,  izobraževanji in programi. Poleg osebnih astroloških konzultacij vodim tudi delavnice, kjer združujem svoje znanje iz področja Astrologije, Astrohealinga, AMT tehnike, Energijske psihologije v katera  vedno vključujem napredne in učinkovite tehnike, ki sem jih sama preizkusila in so mi dale pozitivne in uspešne rezultate.

 

pridobljeno znanje in študij:

- Dipl. Astrol. Res. (diploma 2018, Inštitut Johannes Kepler, Beograd)

- Astroterapevt (diploma 2016, Inštitut Johannes Kepler, Beograd)

- ISAR C.A.P. (mednarodni astrološki certifikat 2018, Beograd)

- Energijski astrolog (certifikat 2018, Asociacija za Energetsku psihologiju, Beograd)