Pot do notranje preobrazbe

Natisni
Share

AstroHealing je alternativni sistem, ki omogoča prepoznavanje  in transformacijo negativnih prepričanj, navad, delovanja in vzorcev razmišljanja.  Zajema kombinacijo astrologije, energetske psihologije in vibracijskih esenc ter omogoča, da dosežemo ravnovesje na čustvenem, fizičnem, mentalnem in socialnem nivoju.  Vse, kar se dogaja v našem življenju, se namreč dogaja tudi v nas. Kadar uravnovesimo svoje notranje energije, avtomatsko izboljšamo svoje delovanje na vseh področjih, kar se pokaže v harmoničnih odnosih, večji samozavesti, boljšem finančnem stanju, čustveni stabilnosti ... Končno postanemo kreatorji svojega življenja.

 

Večini od nas se vsaj enkrat v življenju zgodi, da se znajdemo v  obdobju, ko smo na tleh,  brez moči in energije za naslednji korak, in takrat resnično potrebujemo pomoč nekoga drugega, da zopet najdemo svojo pot. AstroHealing seveda ni edini način, da to dosežemo, je pa enostaven, naraven in nas nežno, a učinkovito vodi po poti samospoznavanja do rešitve. Omogoči nam, da dvignemo nivo zavedanja, osebnostno zrastemo in zaživimo življenje, polno notranjega miru in radosti.

 

Prednost  AstoHealinga vidim v tem, da je «znanje«,  s katerim astrolog odkrije vzroke določenih stanj, hkrati pa je praktično »orodje«, ki omogoča, da dosežemo notranje ravnovesje. Tako postane vsaka astrološka konzultacija ne le informativna, temveč transformativna, kar je velika prednost. AstroHealing tako predstavlja poseben astrološki pristop k »zdravljenju« negativnih planetarnih vplivov na različnih nivojih našega bivanja: na fizičnem, čustvenem in mentalnem nivoju. Za doseganje ravnovesja na čustvenem nivoju uporabljamo esence.  Esence predstavljajo inteligenco določene entitete (rastlin, živali, dragih kamnov ali naravnih fenomenov) in sprostijo pretok energije, ki je ostala blokirana v določenem energetskem centru – čakri. Poleg Bachovih kapljic uporabljamo še vsaj 50 različnih vrst esenc iz različnih delov sveta.

 

Za harmonizacijo energije na fizičnem nivoju v AstroHealingu izvajamo energijske vaje, ki so povezava planetov in energijskih središč – čaker.  Na nivoju mentalnega delovanja pa sta razlaga in usmeritev astroterapevta tista, ki omogočita stranki pogled na težave iz drugega zornega kota in tisti »AHA trenutek«, ko se oseba zave, kaj počne, kako počne, in prepozna rešitev za svoja dejanja.

 

Sistem AstroHealinga sta razvila dr. Lea Imširagić in astrolog Aleksandar Imširagić. Dr. Lea Imširagić je astrologinja in zdravnica, ki je magistrirala s področja magnetobiologije na Katedri za fiziologijo Medicinske fakultete v Novem Sadu.  Je tudi akupunkturistka in Bachova terapevtka. Aleksandar Imširagić pa je ustanovitelj in direktor mednarodnega astrološkega inštituta Johannes Kepler v Beogradu. Sam študij AstroHealinga traja 2 leti, zahteva pa predhodno znanje natalne astrologojie in prognostičnih tehnik. Trenutno sva v Sloveniji samo dve astroterapevtki, ki imava zaključen študij AstroHealinga.

 

Delo na sebi ni enostavno, saj se pri njem soočimo tudi z negativnimi čustvi in zakoreninjenimi prepričanji, ki smo se jim dobršen del življenja lahko izogibali. Soočimo se tudi z določenimi lastnostmi, ki jih težko sprejmemo. Postanemo sposobni, da se soočimo z najhujšim sovražnikom in ga sprejmemo kot najboljšega prijatelja. Ravno na tem nivoju pridemo do največje preobrazbe. Kadar se odločimo in se prenehamo pritoževati nad usodo, kolektivom, partnerjem, otrokom …, dobimo moč, da naredimo prvi korak do svoje prave svobode.

 

Brez redne vaje pa se ničesar ne zgodi, rešitve ne pridejo same od sebe. A kdor je dovolj pogumen, da sprejme odločitev za delo na sebi, dobi pomoč in vso podporo univerzuma.

 

Prenehajmo reagirati, začnimo kreirati. Postanimo kreator svojega življenja.

 

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.

astrologinja in astrotrepavtka