Priložnost, da spoznaš svoj avtentičen JAZ

Natisni
Share

Popolni Lunin mrk s Soncem v znamenju Leva in Luno v znamenju Vodnarja (4°Vodnarja/ 4°Leva), ki se bo zgodil v petek 27.7.18, bo izzival našo osebno moč, potrebo po biti viden, željo po pozornosti v centru dogajanja, priznanju, pomembnosti, na drugi strani pa z notranjo težnjo po osvobodtvi, neodvisnosti, drugačnosti, s težnjo po uporu in preobratu, katerega cilj je sprememba in razrešitev tega napetega stanja. To je tista tiha komunikacija, ki poteka znotraj vas mogoče že nekaj časa, sedaj pa prihaja na plano, želi si na prostost…. Dopustite svojim občutkom, da se izrazijo, a na pravi način. Lahkotno in spontano, brez dokazovanja, čeprav bo pritisk vse večji in nas bo nestrpnost gnala v potrjevanje in dokazovanje ega.

 

Karkoli se vam bo dogajalo, kljub čustveni napetosti, ki jo bo spremljalo vznemirjenje, ostanite trdno na tleh, osredotočite se na svoje dihanje, ter pozornost usmerite le na svoje telo. Sprostite ga tam, kjer čutite napetost. Pozorni bodite na dogajanje v vas. Kaj vam sporočajo občutki, čustva? Kakšno sporočilo vam pravkar dostavlja "vaš osebni »poštar"? Kar boste lahko zaznali in razumeli le če boste znali biti tišji in bolj mirni kot po navadi.


Dogajanje na nebu spremljata retrogradni Mars (26.6. - 27.8.)  skupaj z retrogradnim Merkurjem (26.7. - 19.8.) ki nas opozarjata, da ne hitimo in si vzamemo čas za premislek in delovanje ter se v tem napetem obdobju ne odločamo na prvo žogo in ne dokazujemo svoj prav. Na takšen način bi zlahka  prizadeli tiste, ki jih imamo v bistvu najraje.
 

Velik vpliv na tokratno dogajanje imata tudi Uran in Saturn, kot vladarja polne Lune v Vodnarju. Stabilna struktura Saturna v znamenju Kozoroga, se nahaja v lepem trigonskem aspektu z Uranom. Priložnost, da zaključimo in počistimo s tistim, kar nas že dolgo ne podpira več, je več kot odlična. Z analitično retrospektivo, ki jo dodatno omogoča harmoničen aspekt Venere v Devici in retrogradnega Plutona v Kozorogu, bomo kos vsem globljim spremembam, ki si jih že dolgo želimo izpeljati. Seveda bo potrebno nekaj izpustit, da lahko pridobimo nekaj novega. V nežno podporo našim željam je tudi Jupiter, ki utrjuje notranjo vero in zaupanje v uresničitev.


Kako močna in kakšna bo transformativna moč tokratnega Luninega mrka, je odvisno od tega, kje v vaši rojstni karti se mrk dogaja in kakšno delovanje sproža.

 

p.s. Vabim vas na moj YOU TUBE kanal: ASTROSENS - The sense of life, kjer boste zlahka našli temo, ki vam bo v pomoč pri reševanju svojih vsakodnevnih izzivov.

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.

astrologinja & astroterapevtka