Sodobna vadba CHAKARS: čustveni, mentalni in duhovni "fitnes"

Natisni
Share

Vabljen/a v prijetno družbo s pozitivno energijo in visokimi vibracijami na sodobno vadbo CHAKRAS, ki omogoča, da živiš bolj kakovostno, lažje in z manj stresa.

 

Vadba na enostaven, a učinkovit način deluje:

  • na tvoje telo, da postane mehko in gibko
  • razgibaš in ozavestiš svoja prepričanja, ki krojijo tvoje življenje
  • spretno obvladuješ svoje čustvene odzive
  • se pripraviš na izzive naslednjega dne
  • spremeniš negativno ramišljanje v pozitivno
  • se osvobodiš nepotrebnih skrbi 
  • pogumno slediš sebi in svojemu srcu
  • popolnoma sprostiš napete mišice
  • napreduješ v fizičnem, umskem in duhovnem smislu
  • uživaš v dobri družbi


Vadba je primerna za vse generacije

Potrebna je le volja in odločitev, da želiš narediti nekaj dobrega zase.

Kje in kdaj se celostna vadba CHAKRAS dogaja?

Vadba CHAKRAS poteka v Sežani, od začetka oktobra do konca maja:


Pravočasno si rezerviraj svoj termin, saj je število mest glede na izvedbo vaj omejeno. Pošlji prijavo na e- naslov: marjanca@astrosens.si, ali na gsm: 040 473 105.

Termin vadbe in prav tako termin za brezplačne predstavitev vadbe, ki bo potekala v septembru, ti sporočim na kontakt, ki ga boš poslal/a.

Vrednost celostne vadbe Chakras:
1 x tedenski obisk: 40 eur/mesečno

Če si dijak, študent ali upokojenec, imam zate ugodno 25% nižjo ceno.
Vadba traja 75 minut in vanjo je vključeno 10 - 15 minutno prijetno sproščanje ob vodeni meditacji, zvokih tibetanskh posod in aromatrapiji.

 

Vadbo CHAKRAS vodim Marjanca Vergan, astrologinja (z mednarodnim astrološkim certifikatom ISAR C.A.P.), astroterapevtka (z diplomo AstroHealinga) in Energijska astrologinja. Študij sem uspešno zaključila leta 2018, na Astrološkem inštitutu Johannes Kepler v Beogradu.

 

Toplo vabljen/a na brezplačne predstavite v septembru in redne vadbe od oktobra dalje.

 

IZKUŠNJE udeležencev v lanski sezoni:

smiley
za vadbo Chakras sem se odločila, da poskusim nekaj novega, drugačnega. Jaz verjamem, da si lahko z mislimi in pozitivnem mišlenjem spremeniš način mišljenja in življenja. Na tej vadbi čutim samo pozitivno energijo in sem sproščena,ob koncu pa polna energije, miru in dobro počutje je tisto ki me vleče na vadbo, .Izpolnjuje vsa moja pričakovanja in vem, da bom iz tedna v teden napredovala.

Zdenka Š.

smiley
Na vadbo z veseljem prihajam zato, ker me poveže s sabo, ker me uči vzeti si čas samo zase in me popolnoma sprosti. Na vadbi doživim različne vpoglede vase in v svoje življenje, ki ga zaradi tega boljše živim.

uživačka

smiley

Zelo sproščujoča vadba, zanimiva, vsakič nekaj novega zveš in se naučiš, bodisi fizično, čustvreno ali umsko. Se vidimo septembra...... hvala lepa Marjanca, da deliš tvoje znanje z nami.

anonimno

smiley
Na vadbo Chakras sem se vpisala, ker sem videl, da sem že po prvi uri doživela velike spremembe, saj sem vaje potem delala tudi doma. Spremembe so se pokazale resnično zelo hitro in komaj sem čakala, da pride naslednja vadba. Na vadbi delamo resnično celostno vaje za telo, um in nezavedno. Kot reflekso-terapevt se zelo zavedam povezave bolezni in blokad na nezavedni ravni, zato to vadbo priporočam prav vsakemu, ki bi želel resnično narediti spremembo v življenju.

Leja Mahnič

smiley
Zaenkrat sem trenirala samo balet in nimam veliko izkušenj z drugimi vadbami, saj sem še mladoletna. Vadbo mi je priporočila prijalteljica, za kar sem ji zelo hvaležna. Menim, da je vadba Chakras pomembna in primerna za vsakogar. Tu se ukvarjamo predvsem sami s seboj (našimi prepričanji, čustvi, vsakdanjimi življenjskimi ovirami ...). Všeč mi je pristop delanja na občutkih in prilagajanje poteka vadbe glede na astrotelurološki koledar.
Iz dneva v dan bolj opažam in spremljam dogodke / pripetljaje / osebe / ovire, ki jim nisem posvetila pozornosti, ker so mi delovale nepomembne ...zdaj opažam, da so povezane z nekim globljejšim razlogom. Kakorkoli spoznavanje samega sebe je ključno, ker če ne poznaš in posledično razumeš samga sebe, je nesmisleno razumeti karkoli drugega.

anonimno

smiley
Zelo prijetna vadba, polna novih izzivov za telo, dušo in srce. Vsakokrat nove izkušnje, ki jih lahko izkoristiš za boljše počutje in nov način življenja. Pestrost, svežina, drugačnost, novost, prijetna prsenečenja... vse to sem dobila zase....

Silva

smiley

Zelo mi je pripomoglo meridiajansko tapkanje....po njem sem zaznala velike spremembe pri sebi in potem tudi v svoji okolici. Najbolj so mi bili všeč testi, ki so mi pomagali,
do samospoznavanja in odrivanja delov svoje osebnosti globlje v meni. Skratka, vse je bilo super, tudi vaje, ki niso pretežke.....hvala Marjanca za vse, res si krasna!

anonimno

smiley

vadba Chakras mi je odlična. Najbolj všeč mi je sproščenost in to, da se odlično počutim. Priporočila bi jo vsem, ki so na tleh in si želijo, da se ponovno postavijo na noge..... Hvala ker si Marjanca

*vidra*


Nekaj malega o tem, kako je vadba pomagala meni....

V zadnjih 4 letih, ki sem jih posvetila študiju in izkustvenemu delu študija Astrohealinga, Energijske astrologije in Energijske pishologije, sem šla čez vse faze vzpostavljanja ravnovesja po čakrah in jih osebno preizkusila v praksi. Z ozaveščanjem dejstva, da sem sama odgovorna za svoje počutje, razmišljanje, odločitve in končno tudi za svoje zdravje, sem v tem času spontano spremenila večino svojih nezdravih navad. Zamenjala sem nezdrav jedilnik s kakovostno in zdravo prehrano, v svoj urnik uvedla izvajanje energijskih vaj in tapkanje z astromeridijansko tehniko - AMT, ki sta sprostili večino fizičnih in čustvenih blokad, hkrati pa sta mi bili v pomoč pri prepoznavanju in spreminjanju  negativnih vzorcev delovanja. Vaje so prijetne in tako so postale del mojega vsakodnevnega življenja.

Spremembe pa se niso zgodile čez noč. Ko sem že skoraj obupala nad rezultati, so počasi začeli prihajati na plano. Ko imaš v rojstni karti močno poudarjenega Saturna je pač tako, da potrebuješ veliko potrpežljivosti, discipline in vztrajnosti. Za nagrado je sledilo prijetno presenečenje: na preventivnem obisku v referenčni ambulanti sem izvedela, da sem izboljšala vse pomembne telesne vrednosti in stanje izpred 2 let, od holesterola, hemoglobina, teže, sladkorja, vse se je počasi uravnovesilo in medicinska sestra mi je čestitala za moje dosežke. Predvsem pa sem postala notranje bolj umirjena in stabilna, moji čustveni odzivi in reakcije so zanemarljivi, največ mi pa pomeni, da sem končno postala zadovoljna sama s seboj.

Na vadbi CHAKRAS bom z veseljem svoje izkušnje delila z vami.


Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.

astrologinja & astroterapevtka