Spletni tečaj:"Hrana" za srečno Dušo

Natisni
Share

Kakšno hrano izbiraš in kako hraniš svojo Dušo?

Tema je sicer namenjena ženskam, kar še ne pomeni, da tega zapisa moški ne »smete« prebratiJ.

Naše TELO za energijo in vsakodnevno delovanje potrebuje kvalitetno hrano, naša DUŠA pa se hrani z ljubeznijo in radostjo. Kljub obilju, ki ga imamo, pa se v današnjem času dogaja, da je naša Duša večkrat lačna kot sita. Zase sem naredila enostaven izračun: Koliko časa, denarja in energije potrošim za hrano, fizično vadbo, izobraževanje, obleko, kozmetiko in za vse tisto v kar me mediji prepričujejo, da še potrebujem za Srečo, za moje dobro počutje in koliko časa., denarja in energije vlagam v ljubezen in radost s katero se hrani moja Duša?

Rezultat izračuna je bil seveda v prid telesa in če si mi vsaj malce podobna, potem verjetno tudi ti nenehno iščeš in raziskuješ, da bi le našla »tisto čarobno reč«, ki bi ti dala občutek sreče, radosti in ljubezni. Ne bom rekla, da telesne nege, lepih oblek in kozmetike ženske ne potrebujemo, ravno nasprotno, lahko pa trdim (glede na svoje izkušnje…. 55 let sem praznovala letos), da nam Sreče zunanji svet ne bo nikoli dostavil. Zakaj ne? Ker Sreče ni moč naročiti, kupiti in dostaviti! Ker Sreča je občutek, občutki pa niso zloženi na trgovskih policah, niso naprodaj, nimajo lepih embalaž in nimajo cene.

Ker Sreča se ne nahaja tam nekje izven nas, ampak znotraj nas ali kot pravi Mali Princ »Bistvo je očem nevidno!«

 

In tega bistva ni moč videti, ker se nahaja na nasprotni strani tistega kar vidijo naše oči. To bistvo živi znotraj vsakega od nas, zato so občutki našim očem nevidni. Da bi postali SREČNI je potrebno odpreti  srce in »gledati s Srcem«.

Vem kaj zdaj razmišljaš: In kako naj gledam s Srcem?

Povem ti, ni skrivnost in je zelo enostavno! Le odločitev je potrebna, da si tega res želiš in da verjameš, da je Sreča že v tebi. Če verjameš, beri dalje….. Vsako stvar v življenju, na katero se fokusiraš, ji daješ pomen, vrednost in jo skrbno neguješ se veča in ostaja v tvojem življenju. Če posvečaš trud in čas svojemu telesu, ga neguješ in zanj skrbiš, ti bo hvaležno, bo zdravo, mladostno in ti bo dobro služilo. Prav tako je s tvojim Srcem, kjer se nahaja občutek Sreče. Hrani ga z ljubeznijo, rada ga imej, posvečaj mu pozornost, neguj ljubeče misli in čustva do njega. Takšna čustva so prvovrstna hrana za tvoje Srce, za tvojo Dušo. In poglej, nič te ne stane in vedno je na razpolago. Duša ti bo Hvaležna, ti pa boš Srečna. Tako simpl je to!

 

Če se kljub temu ne znajdeš in ne veš kako naj hraniš svojo Dušo, ti je zdaj na voljo spletni tečaj z vajami, meditacijami, s tapkanjem, s tehnologijo zavesti, video posnetki in mojim vodenjem skozi 16 tedenski proces. In še najpomembnejše….. Namen tvoje Duše in kako jo lahko najbolje hraniš, boš spoznala, skozi svojo astrološko karto. Astrološki reading izvedemo na začetku, z vsako od udeleženk posebej. Ker je vsaka od nas unikat in vsaka Duša ima svoj unikaten elektromagnetni zapis.

 

Kdaj začne tečaj in kaj zajema?