SPREMENI SVOJO VIBRACIJO - in spremenil boš svet okrog sebe

Natisni
Share

»Ko enkrat spoznaš inteligenco narave in se z njo vibracijsko povežeš, živiš bolj kakovostno, lažje in z manj stresa.«

Ljudje smo tako ali drugače med seboj povezani, smo del narave, vesolja, njegove energije in inteligence, ki prežema vse kar obstaja. Kot astrologinja iščem odgovore na vprašanja v astroloških kartah, v položaju nebesnih teles, zvezd in planetov ter vseh povezav, ki jih sestavljajo. In kakšno sporočilo nam tokrat posreduje naše nebo?

Planet Mars je trenutno v svojem retrogradnem hodu, (kar se dogaja približno vsaki 2 leti)  in nam s tem sporoča, da je zdaj čas, ko je potrebno naše aktivnosti usmeriti navznoter. Čas, ko je potrebno, da se malce zaustavimo, da bomo lahko bolje delovali v prihodnosti.

Tako se bomo ta dan posvetili AstroHealingu, novi alternativni metodi, ki temelji na starodavni modrosti: astrologiji, v cvetnih (vibracijskih) esencah in energijskih vajah, ki skupaj tvorijo celoto. Tako kot AstroHealing, ki  obravnava človeka celostno, kot fizično, čustveno in mentalno in duhovno bitje.
Astrologinja in astroterapevtka Marjanca Vergan nam bo predstavila, kako lahko z uporabo tehnik AstroHealinga, ustvarite ravnovesje na vseh ravneh. Kajti vse kar se dogaja V VAS, se dogaja in vpliva na dogodke ZUNAJ VAS. Ko uravnotežite svojo notranjo energijo, se to pokaže tudi v boljših odnosih, dobremu zdravju in pozitivnem pogledu na svet.
Astrohealing namreč ne rešuje simptomov, ampak deluje na vzroke težav tako, da končno postanete sami gospodar svojih misli, občutkov in dejanj, da živite kakovostno in z veseljem.

 

Na predstavitvi boste imeli priložnost, da preko enostavnega vprašalnika *test 16. asocijacij*, ugotovite katera so vaša podzavestna omejujoča prepričanja.

Po želji, boste tudi intuitivno izbrali svojega *duhovnega živalskega vodnika*, ki vam bo v pomoč pri odgovorih na vaša vprašanja v naslednjih 2 mesecih.

 

Predavanje vodi Marjanca Vergan, diplomirana astroterapevtka in astrologinja z mednarodnim certifikatom ISAR  - mednarodno združenje za astrološka raziskovanja.

 

Toplo vabljeni na predstavitev Astrohealinga ki je hkrati tudi uvodno predavanje za jesensko delavnico: *Pogumen je, kdor se s strahom sooči*

 

Kraj dogodka: 19.7.2018  v prostorih Društva Notranja Pot v Novi Gorici, Gradnikove brigade 33

Čas dogodka: od 18.00 do 20.00

Obvezne prijave do 16.7.2018 na mail: marjanca@astrosens.si ali na gsm: 040 473 105

Prispevek: 15 eur

 

  • Dogovorite se za individualni astrološki ali astrohealing posvet. Naročite se preko obrazca na spletni strani www.astrosens.si, na e-mail: marjanca@astrosens.si ali  na gsm: 040 473 105. Glede na zanimanje bo možna izvedba posvetov tudi v Novi Gorici.

 

toplo vabljeni

Marjanca Vergan ISAR C.A.P.

astrolginja in astroterapevtka