Svojega poslanstva in namena, ne bomo našli samo z mentalnim razumevanjem in razmišljanjem

Natisni
Share

S prijateljico sva se pogovarjale o poslanstvu in namenu, ki ga imamo v tem življenju. Verjetno se s tem vprašanjem sreča marsikdo v življenju. Kadarkoli sem v preteklosti o tem sama razmišljala, nikoli nisem prišla do pravega odgovora. Zakaj ne?

Ker svojega poslanstva in namena, ne moremo najti samo z mentalnim razumevanjem in razmišljanjem

Odgovor na to vprašanje se namreč nahaja popolnoma drugje, kot si predstavljamo. Pa poglejmo...

Vse kar obstaja ima svojo frekvenco – vibracijo s katero deluje in vpliva na svojo okolico. Tako kot ljudje, živali, rastline, zemlja, planeti, je ves univerzum  v nenehnem gibanju in vibraciji, ki jo lahko s svojimi občutki včasih celo prepoznamo in začutimo.

Energija je večna, se nikoli ne izniči, le svojo obliko spreminja skozi proces kroženja, gibanja in delovanja. Vsi smo med seboj povezani in komuniciramo. Ne le verbalno z besedami in glasom temveč tudi neverbalno, z vibracijo, ki jo oddajamo. Zlahka začutimo, ko se z nekom ujamemo, kar samo pomeni, da delujemo na isti frekvenci in se dobro razumemo. Poznano kajne?

Narava in ves univerzum imata svojo specifično vibracijo, ki je stalno v procesu spreminjanja in ko se uskladimo z inteligenco narave in časa, je naše delovanje lahkotno, prijetno, težave pa vidimo kot izzive, ki smo jim enostavno kos. Se počutimo pozitivno, imamo dovolj energije, do sebe in drugih pa smo pozorni in ljubeči, saj v sebi čutimo povezanost - smo na isti valovni dolžini s svojo dušo. Smo del celote in hkrati celota. Dotaknemo se globljega dela sebe, si postanemo bližji in tako lažje prepoznamo svoj namen.

Astrologija je stara veda in posebna znanost, ki proučuje vplive energij nebesnih teles na naša življenja, na vsakega posameznika. Kajti vsi smo ob rojstvu prejeli zapis naše duše, ki je z določenega vidika opisan tudi z astrološko simboliko.

Vsak od nas je prišel na svet s svojo nalogo, s svojimi talenti in izzivi. In ravno v tem smo tako unikatni in posebni. Saj vemo, da nihče nima enakega prstnega odtisa, istega tona glasu, barve kože…sposobnosti. Kakšna čarobnost in kreativnost se skriva prav v tej raznolikosti.

Da bi odkrili svoje poslanstvo in namen s katerim smo prišli na ta svet, pa je potrebno, da smo že v osnovi zadovoljni, srečni in delujemo iz tega občutka lahkotnosti, kajti ravno to naše dobro počutje je tisto, ki privlači v naše življenje vse kar potrebujemo.  V resnici pa največkrat delujemo ravno nasprotno. Srečo in dobro počutje pogojujemo in prestavljamo v prihodnost, da bomo zadovoljni, veseli, izpolnjeni šele takrat, ko bomo našli svoje poslanstvo, pridobili diplomo, zaslužili dovolj denarja, našli pravega partnerja, dobili otroka, zgradili hišo… 

V letih študija astrologije, energijske psihologije in astrohealinga sem spoznavala in ves čas na sebi preizkušala različne vaje, prakse in tehnike s katerimi sem se povezala z globljim delom sebe in začela usklajevati z vibracijo narave. To je proces,  ki me je spreminjal, gnetil, oblikoval in me še danes, saj je osebna rast in razvoj pot in ne končni cilj. In na tej poti si postajam vedno bolj všeč in čutim radost, ki počasi prihaja na površje in je vse močnejša in glasnejša. 

Moje reakcije se zdaj uspešno izmikajo avtopilotu –  mojim avtomatskim odzivom, predvsem v odnosih in okoliščinah, ki so me prej vedno znova držali pod pritiskom karmičnih vplivov. Z znanjem in zavedanjem kako sprejeti in preobraziti negativna čustva, predvsem pa se prenehati odzivati na določen ustaljen način, ki nam prinaša vedno iste negativne posledice čutim pripravljenost, da znanje in izkušnje podelim s tistimi, ki iščejo pot do osebne preobrazbe in si tega v srcu iskreno želijo.  Na tej poti bom z vami tudi na celostni vadbi Chakras. Njena osnova namreč temelji na astrologiji in vibraciji univerzuma. V tem je tudi vadba posebna in edinstvena. Ko se uskladimo s kozmičnim *sporočilom dneva* in se dvignemo na višjo frekvenco delovanja, se namreč osvobodimo karmičnih spominov. Mogoče pa celo spoznamo svoj namen…

 

p.s. Vabim vas na moj YOU TUBE kanal: ASTROSENS - The sense of life, kjer boste zlahka našli temo, ki vam bo v pomoč pri reševanju svojih vsakodnevnih izzivov.

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.

astrologinja & astroterapevtka