USKLAJEVANJE duše in duha: 21.8.2017

Natisni
Share

Sončni mrk

Po Luninem mrku pred 14 dnevi sledi v ponedeljek 21.8.2017, ob 20:27, še Sončni mrk, to je trenutek, ko se bodo trije najpomembnejši planeti nahajali združeni v isti ravnini:  Zemlja in Sonce, med njima pa bo ujeta LUNA. Tako nam bo Luna zastrla pogled na Sonce.

Sončni mrk, ki se bo dogajal na 28.stopinji Leva, bo imel moč večjih sprememb in transformacij - Luna in Sonce v znamenju Leva imata trigon z Uranom na 28. stopinji Ovna. Mars v Levu pa trigon s Saturnom in sekstil z Jupitrom.

Čas, ki prihaja želi razkriti vse kar se nahaja skrito, ujeto in se ne more izraziti. Kaj je vaše pravo bistvo, kje je vaša prava smer? Kam vas vodi vaše SONCE, kaj so vaši talenti, potenciali, ki si želijo na plano, a ste jih zaradi strahov, blokad, pomanjkanja samozavesti, energije, poguma, potiskali in jih niste upali izraziti?

Luna predstavlja vašo dušo, potrebe vaše duše, ki se sedaj uskljujejo z vibracijo Sonca, duha, zavesti, racionalnega uma, samoizražanja in imajo moč materializacije (združeni sta z Zemljo in Severnim vozlom). Izkoristite energijo za osebno rast, za nove projekte v prihodnosti, za spremembo, ki si jo že dolgo želite, pa je še niste izpeljali. Poiščite v čem ste posebni, originalni, drugačni...katera je tista lastnost, ki je le vam dana.

Energiji Marsa in Saturna, sodelujeta in vam dajeta moč, fokus, pogum in vztrajnost za nadaljnjo akcijo, z Jupitrom, ki vidi pot ter daje smisel in upanje. Vsekakor stimulativna in močna energijska podpora.

Le naša Venera (želja) je ujeta v druge energije, še vedno je pod vtisi opozicije s Plutonom in kvadrata z Jupitrom. Zato se v času Sončnega mrka enostavno sprostite, umirite in si vzemite čas zase, prepustite se toku in uživajte v tem trenutku s tem kar imate. Izmed čustev pa le izberite hvaležnost (Venera), ki vam bo dvignila vibracijo in izboljšala počutje.

V času Sončnega mrka potuje navidezno retrogradno še planet Merkur in skupaj z njim je 5 planetov od 10 (ki jih preučujemo v astrologiji) je retrogradnih. Energija nas bo usmerjala navznoter, brskali bomo po spominih, preteklih izkušnjah...odvrzite in prečistite vse kar ne potrebujete, saj zmedo ustvarja preveliko število informacij, kar vam prinaša stres in slabša pretok informacij.

Za vse pa je potreben čas, da se razvije, nič se ne dogaja čez noč. Bodite pa pozorni na dogajanja, ki sledijo. Ko boste v sebi mirni lahko zaznate točno tiste informacije, ki jih potrebujete za svojo uresničitev.

p.s. Za podroben opis dogajanja, preverite kam v vašo astrološko karto pade Sončni mrk in katera področja vašega življenja bodo aktivirana.

Naj se 21.8.2017 odstrne še zadnja tančica, ki zastira VAŠE SONCE.

 

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.

astrologinja & astroterapevtka