Vpliv planetov

Natisni
Share
Vpliv planetov
Planeti imajo svojo moč. Vplivajo na človeško psihologijo, fiziologijo in na objektivne okoliščine. Mogoče nam so najbližji vplivi Lune, ker jih hitro in zlahka zaznamo. Znan je npr. vpliv Lune na plimo, oseko, na nosečnost, rast, na sanje, čustva …

Tako kot Luna, imajo svojo moč Sonce, Merkur, Venera in Mars. Vplivajo na človeško psihologijo, fiziologijo in na objektivne okoliščine. Njihovo delovanje prav tako občutimo, čeprav si včasih ne znamo pojasniti določenih dogajanj.Jupiter in Saturn sta družbena planeta in vplivata na zunanje okoliščine v katerih se nahajamo. Uran, Neptun in Pluton, bolj oddaljeni planeti, pa pustijo svoj pečat celim generacijam. Planeti v našem horoskopu nakazujejo na naše sposobnosti, talente, na danosti, okoliščnine s katerimi smo  prišli na ta svet. Da lahko izkoristimo svojo kreativnost, ki nam jo je podarilo Sonce potrebujemo vztrajnost in disciplino, ki jo daje Saturn. Brez znanja in učenja določenih veščin, ki jih podpira Merkur, bomo težko uresničili svoje cilje. Občutki, ki jih daje bližina Luna, so pomembni, da lahko izrazimo svoja čustva. Včasih nas iz zagate reši instinkt, ki nam ga je podaril Neptun.Tudi jezo, ki je energija Marsa, je včasih potrebno izraziti in se boriti za svoje pravice. Lahko se kdaj zgodi kaj nepričakovanega, za kar nam zagode planet Uran. Verjetno pa bi bili vsi radi srečni in polni optimizma kot ga prinaša Jupiter. Vsak planet igra pomembno vlogo v našem življenju. Vse njihove energije potrebujemo. A včasih se planeti znajdejo v znamenju, v katerem se ne počutijo dobro, v aspektih, ki rušijo in jih ne podpirajo, v napačnih hišah in takrat mi to opazimo kot težave in probleme.

  • Imate občutek, da vam planeti dajejo priložnosti in vas podpirajo ali čutite, da vas ovirajo?
  • Doživljate zavrnitve in razočaranja?
  • Dosegate in zlahka uresničujete svoje cilje ali doživljate poraze?

Naročilo za posvet oddate tako, da izpolnite kontaktni obrazec in ga odpošljete. V čimkrajšem času se bomo dogovorili za dan, uro in način astrološkega posveta.